Vierde en laatste Woolderesloop

Vandaag om 11.00 uur startte de 4e Woolderesloop. Ik was voornemens om de 15 kilometer onder de 1.10 te eindigen, maar een flinke verkoudheid kon nog wel eens roet in het eten gooien.

Waar ik de vorige keer elke keer achteraan starte en op de smalle Woolderesweg bezig was met een inhaalslag, koos ik er vandaag voor om een beetje vooraan de start in te stappen. Nog waren er deelnemers die toch zeker niet bij de snelsten horen en toch vooraan stonden te dringen. De speaker moest zelfs mensen achteruit praten.

Na de start liep ik toch vrij snel alleen en werd deze keer zelf een paar keer ingehaald. De start was hierdoor wat snel en hierdoor kwam ik rond de 10 kilometer toch best in de problemen. Knallende koppijn en verzuurde benen!

Bij de finish zag ik al dat ik mijn streeftijd niet gehaald had, maar toch iets sneller dan de vorige keer.

15 km: 1:11:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *