Korte touwtjes

Gisteren weer getraind in ons Bikkelbos. Na Kootstertille had ik veel zin om lekker te trainen. Het warmlooprondje op behoorlijk tempo gedaan samen met Hans.

Vervolgens ben ik begonnen met een schema van Andre en koos voor het zware gedeelte. Na twee series kwam ik er achter dat er toch nog wel wat verzuring in mijn armen zat en dus was het haast alweer afgelopen. Wat wel lekker was is dat een serie van korte touwtjes-banden-balk en lussen in 1 keer goed ging. Het gaat dus lekker, want die korte touwtjes zijn voor mij toch wel een graadmeter.

Tussendoor heb ik met Marco de lange dikke apenhang doorgehangen naar het horizontale net zodat we nu helemaal door kunnen klimmen. Ik heb het toen nog wel even geprobeerd, maar moest er bijna op het eind toch wel uit met dikke armpjes 😉

Op naar zondag, de laatste Woolderesloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *