Koostertille, leaver dea as slaef!

10e plaats, 01:26:03

Vanmorgen Hans en Jan opgepikt, daarna naar Kootstertille. SAT Outlife was goed vertegenwoordigd vandaag. Eelco en Pleun waren er recreatief, André en ikzelf liepen de BSC, Hans en Jan de RUC en Marco en Freddy de TSC… Omdat ik nog een wedstrijd teveel mistte stond ik nog niet zo hoog in het klassement. Hierdoor startte ik om 10.50 in de derde startgroep. André was 5 minuten eerder gestart. 
Vorig jaar was Kootstertille echt wel zwaar, maar werd ik toch 8e. Dit jaar hield ik rekening met net zo’n zware run en liep rustig aan. Het begin is vrij simpel, maar vanaf het kanaal is het pezen! Mooie hindernissen en lekker zwaar. Vooral de lianen onder de brug waren voor mij dit jaar een probleem. Niet omdat ik ze niet goed kon, maar doordat ik zo laat startte waren de mindere goden voor me in de rij aan het wachten. Dat is dan echt wel vervelend!
Op zich hebben hogere nummers voorrang, maar er bleven veel deelnemers in de lianen handen terwijl ze stil hingen en die kun je gewoonweg niet inhalen… 

Onderweg bleek de run van vorig jaar kennelijk toch te zwaar geweest te zijn omdat enkele hindernissen op de “makkelijke manier” genomen mochten worden. Dit scheelde toch enorm en ik kon redelijk tempo maken. Halverwege de terugweg haalde ik André in die nogal last had van oprispingen.

De hindernissen waren goed te doen terwijl ik toch langzaam vol liep in de armen. Ik had voor de start gekeken naar de eindhindernis. Die was best pittig. Dacht ik… Bleek dat we halverwege in mochten stappen en niet eens onderdoor hoefden. Dat was een makkie!

Met een voldaan gevoel en mét rode bandje kwam ik als 10e over de finish!

Een van de zwaardere runs, maar ook een van de mooiere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *