NK BSC Gendringen

Na de nogal lange looprun van gisteren was het vandaag tijd voor het NK BSC. Was ik vorig jaar nog vierde mee geworden. Het weer was een stuk onaangenamer dan gisteren. Ik was er wel blij mee omdat ik het toch al gauw warm heb. Geen mutsje opgedaan maar wel lekker ingesmeerd.

Omdat ik een aantal wedstrijden gemist heb sta ik nog niet zo hoog in het klassement. Hierdoor startte ik in de laatste startgroep. Als voordeel heb je dan dat je een inhaalslag kan, maar je hebt geen kijk op de andere jongens die je wilt be-concureren. Het was een prima wedstrijd. Heel verassend anders dan gisteren en we gingen helemaal een andere route. Vrij in het begin twee combi’s achter elkaar waaronder lianen. Knapte toch de eerste liaan waar ik in hing finaal doormidden! Lag dat nou aan het touw of aan mij…
Ook het kanoën was op een andere plek en iets minder ver. Aan het einde alweer zo’n allemachtig dikke en harde boomstam. Gisteren hakte ik hem precies doormidden, maar dan moet je een heel eind nog lopen met van die onhandelbare stukken. Ditmaal hakte ik een klein stukje van de stam en kon het overige deel nog op de schouder meekrijgen.

De hindernissen gingen goed maar het tempo was niet erg hoog. Dit kwam vooral dat de kuiten het zwaar hadden en ik voelde dat een kram op de loer lag. Toch ben ik nog 16e geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *