Lange loopstukken

Vandaag ben ik naar de Kruisberg survivalrun geweest. Deze 18e editie werd gehouden niet rondom de PI, maar in samenwerking met Gendringen, alwaar morgen en overmorgen de aan de Survivalbond gerelateerde wedstrijden zijn.

13 kilometer met 41 hindernissen. Dat lijkt veel en dat was het dan ook. De hindernissen waren goed te doen en hier en daar werden we flink gematst. Ik begreep dat we de RUC liepen maar dan met wat “halve” hindernissen en veel bovenlangs in plaats van onderlangs. Toch waren er aardig wat apenhangetjes en ook de triangels waar ik wat meer moeite mee heb waren van de partij.
Die 13 km is toch wel een aanslag geweest op mijn kuiten. Ondanks dat ik ze goed heb ingesmeerd leek het koude water en de (zachte) wing er toch vat op te krijgen. Zo erg zelfs dat ik vanaf het boogschieten kramp kreeg en niet meer opschoot. Gelukkig was ik al bijna op het einde.

Morgen probeer ik de BSC ook nog. Het is een NK maar ik had de hoop al opgegeven om een goede tijd neer te zetten ivm het sterke deelnemersveld. Ik doe in ieder geval geen mutsje op. Daar heb ik als enige spijt van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *