Beltrum 2010 groepsrun

Vandaag samen met Andre, Eelco en Patrick de groeprun in Beltrum gelopen. Na de afgelopen training wisten we allemaal wel hoe we de run wilden lopen. Niet te hard, niet te zacht maar gewoon lekker genieten! En dat lukte mooi! Het weer was prachtig en een dubbel thermootje, colletje en muts doen wonderen.

Niemand van ons had het echt zwaar en we hadden er een lekker tempo in. De hindernissen waren niet echt heftig en waren goed te doen. Ook de bok, winnaar van de Kees van Hoof award 2008-2009 was niet echt een groot obstakel en werd vrij snel overwonnen. Hierna kwam echter de dubbele catcrawl en het varen. Jongejonge wat scheet ik in mijn broek, en niet alleen ik geloof ik. Tijdens de catcrawl ben ik voor de zekerheid gaan liggen en trok me zo naar de overkant. Tijdens het kanovaren bleek de stabiliteit ver te zoeken maar gelukkig haalden we het zonder nat pak. Dit waren voor mezelf wel de tricky onderdelen.

Hierna was het eigenlijk gewoon uitlopen waarbij we elkaar hier en daar flink konden helpen. Ook het straatje vlak voor de eindhindernis werd hierdoor een simpel geintje. De stam om te hakken maakte zijn uitstraling niet waar en de eindhindernis mochten we met de zwaai beginnen, dat scheelt toch ook al wel heb ik gemerkt.

Samen zijn we de eindhindernis in geklommen waarna we zijn geeindigd in een heel respectabele tijd. Beltrum is en blijft een prachtige run, zeker en ook als je hem met een groep loopt! 

[tiltviewer id="21" width="540" height="540"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *