Wat een rare hobby toch ;-)

Voorbereiding Tri-Ambla.

Vanavond op de kop af 20 kilometer gebeuld op de fiets. Flink doorgetrapt en thuis meteen in de hardloopkleren om een 6 kilometer te hardlopen. Dat wisselen moet op Ameland straks wel sneller. Op zich ging het allemaal wel goed. Best zere benen op de fiets, maar tijdens het lopen geen last. In het begin vond ik het zelfs een heerlijk moment om de fietsbenen even lekker los te lopen. Na ongeveer 4 km wel een zere rechterschouder, wat dat nu weer is weet ik nog even niet. Misschien liep ik te gespannen ofzo. Ook de ademhaling liet het soms afweten. Het is echt wel een heel andere manier van sporten op deze manier.

Straks nog wel mul zand trainen. En bultjes, want van die twee heb je er zat op dat eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *