Fisherman’s Friend StrongmanRun Hellendoorn

Na de editie in Duitland waar ik Rudy toch behoorlijk heb opgehouden qua looptempo besloten we dit jaar met Survivalteam.nl mee te doen met een flinke delegatie en ik had mezelf voorgenomen om vooral te genieten en niet teveel kapot te maken ivm de tri-ambla volgende week.

De start was al beter dan in D. Lekker vooraan gaan staan en dat resulteerde in een vrije loop voor de hele wedstrijd. Heerlijk! Omgeving prachtig, route enorm gevarieerd en qua hindernissen prima te doen.

Ondanks de 10.000 deelnemers en ervaring in Duitsland kunnen ze nog een puntje zuigen aan de organisatie van de Hellendoornse editie!!

194 Rikkerink Martijn 78 Hengelo Ov 1:47:01 1:46:55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *