Westerbork, dat wordt nog eens een begrip!

Vandaag de BSC-run in Westerbork gelopen. Er is daar een superstrakke organisatie, een goed parcours met pittige hindernissen en enthousiaste vrijwilligers aan de kant die zelfs hier en daar de hindernissen versierd hadden. Zo werd je ergens op een rode loper naar de hindernis geleid! Ondanks dat dit slechts de 5e keer is dat een run in Westerbork wordt gehouden is het net alsof ze al tientallen jaren ervaring hebben! Het weer was tijdens de start goed te noemen met op het open veld toch een koude snijdende wind. Vlak voor de eindhindernis begon het ijskoud te regenen en ik kreeg medelijden met de latere starters šŸ˜‰

De run ging zwaar maar op zich goed. Hij was behoorlijk pittig te noemen en er waren zelfs uitvallers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *