De Hele!

Afgezien van het feit dat 15 december mijn laatste wedstrijd (Dixperlo) was waarbij ik touwwerk deed startte ik vol goede moed aan “De Hele van Beltrum”!

Na de start lukte me het om gewoonweg mijn hartslag laag te houden door een rustige ademhaling en ik liet de run lekker over me heen komen. Wat heb ik genoten! Hier en daar een gesprekje en bij de pauzeposten royaal de aanwezige vrijwilligers bedankt. Op het einde wat jeugd droog aan de overkant gebracht en rustig maar vastbesloten richting de eindhindernis.

Mis schieten was mijn deel maar dan kan ik ook zeggen dat ik echt alle hindernissen heb gehad;-)

Bij de eindhindernis liep ik wel op het eind. Armpjes lekker vol en een keer uit de triangels gedonderd. Geenszins van plan om het op te geven lukte het om heel fatsoenlijk te eindigen!

123  1803  Martijn Rikkerink Hengelo ov 221  03:51:30 0 819.50

Welkom 2014!

 

 

Man o man

Na een jaar van afwezigheid heb ik besloten om toch een vervolg te geven aan deze site. Niet alleen is het voor mij een stok achter de deur maar het verplicht mij ook om te reflecteren op trainingen, doelen te stellen en uiteindelijk resultaten te kunnen presenteren.

Hoewel er niet veel respons is op deze site vind ik het toch leuk om zelf weer terug te kunnen kijken op het verleden.

2013 is voor mij een bijzonder jaar geweest. Veel wedstrijden gelopen (waar ik de foto’s gewoon van heb geplaatst), schade, pech, nieuw materiaal, voeding, afvallen en ook wat mijlpalen gehaald. Blessures en daaropvolgend zooltjes zijn mijn deel maar het gaat eigenlijk supergoed!

Nu toekomstig vader van onze derde dochter en vanaf vandaag een nieuwe werkplek. Ik ga mij vooral richten op ontwikkeling op de lange termijn. Wil ik 1 uur hardlopen of een adventure van 78 uur of meer????

Sorry

Ben er mee gestopt….

Let’s go training!!!!

Fisherman’s Friend StrongmanRun Hellendoorn

Na de editie in Duitland waar ik Rudy toch behoorlijk heb opgehouden qua looptempo besloten we dit jaar met Survivalteam.nl mee te doen met een flinke delegatie en ik had mezelf voorgenomen om vooral te genieten en niet teveel kapot te maken ivm de tri-ambla volgende week.

De start was al beter dan in D. Lekker vooraan gaan staan en dat resulteerde in een vrije loop voor de hele wedstrijd. Heerlijk! Omgeving prachtig, route enorm gevarieerd en qua hindernissen prima te doen.

Ondanks de 10.000 deelnemers en ervaring in Duitsland kunnen ze nog een puntje zuigen aan de organisatie van de Hellendoornse editie!!

194 Rikkerink Martijn 78 Hengelo Ov 1:47:01 1:46:55

Harreveld goed te doen inclusief kopje onder ;-)

Vandaag afgereisd naar Harreveld voor alweer de laatste BSC wedstrijd dit seizoen. Om 10:00 uur gestart in een groep met bijna alleen maar dames. Na een tactische rustige start haalde ik voor het kajakken iedereen in en begon vol goede moed en met ruime voorsprong aan het varen. Bij de boei ging het behoorlijk mis. Ik ging wel tweemaal kopje onder en moest de halve startgroep weer voorbij laten gaan omdat ik de kajak niet leeg kreeg. We gelachen maar toen toch maar weer het gas erop. Dan blijkt maar weer dat je in een BSC wedstrijd je achterstand moeilijk kan inlopen en na een mooie race met goede hindernissen eindigde ik toch nog als 16e.

Best vermaakt dit jaar! Op naar 2012-2013…

Teleurgesteld in Wesepe

Ondanks een prachtig mooie dag toch Wesepe verlaten met een gevoel van “dit was het net niet”. Bij de mooiste hindernis die erbij was, apenhang-plank onderdoor – apenhang – plan onderdoor – apenhang stond zo’n enorme wachtrij dat ik serieus heb overwogen om ermee te stoppen. Een lichte vorm van voorhoofdsholteontsteking en kramp in de rechterkuit maakten dat ik absoluut geen zin had om koud te worden. Na kort overleg met Bilal werd besloten de hindernis te wijzigen, nu mochten we overal overheen. De wachtrij verdween hierdoor wel maar het echte gevoel dat je een run hebt gehaald ook…

 

31 82 957.17 01:14:34 0 Martijn Rikkerink Hengelo ov

Kootstertille 2012

Vandaag in Kootstertille BSC gelopen en daarna meegelopen met Marco tijdens TSC. 7 km, 1.13u, 28e plaats. Ondanks te weinig voorbereiding toch gefinishd daar waar ik ongeveer thuis hoor. Lekker rustig gelopen en hindernissen waren goed te doen.