Man o man

Na een jaar van afwezigheid heb ik besloten om toch een vervolg te geven aan deze site. Niet alleen is het voor mij een stok achter de deur maar het verplicht mij ook om te reflecteren op trainingen, doelen te stellen en uiteindelijk resultaten te kunnen presenteren.

Hoewel er niet veel respons is op deze site vind ik het toch leuk om zelf weer terug te kunnen kijken op het verleden.

2013 is voor mij een bijzonder jaar geweest. Veel wedstrijden gelopen (waar ik de foto’s gewoon van heb geplaatst), schade, pech, nieuw materiaal, voeding, afvallen en ook wat mijlpalen gehaald. Blessures en daaropvolgend zooltjes zijn mijn deel maar het gaat eigenlijk supergoed!

Nu toekomstig vader van onze derde dochter en vanaf vandaag een nieuwe werkplek. Ik ga mij vooral richten op ontwikkeling op de lange termijn. Wil ik 1 uur hardlopen of een adventure van 78 uur of meer????

Sorry

Ben er mee gestopt….

Let’s go training!!!!

Crosstrainer??

Jawel hoor! Ik heb een crosstrainer aangeschaft.

Niet zo’n hele dure, maar wel geschikt om eventjes goed op te zweten in een vrij (half) uurtje. Vanavond natuurlijk direct uitgeprobeerd. Op standje 4 van 8 een half uurtje naar Draadstaal gekeken op uitzendiggemist.nl. Lekker rustig aan en toch voel je dat je flink bezig bent.
De mensen waarvan ik hem kocht hadden er welgeteld twee keer opgestaan. Hopelijk houdt ik het wat langer vol!