Man o man

Na een jaar van afwezigheid heb ik besloten om toch een vervolg te geven aan deze site. Niet alleen is het voor mij een stok achter de deur maar het verplicht mij ook om te reflecteren op trainingen, doelen te stellen en uiteindelijk resultaten te kunnen presenteren.

Hoewel er niet veel respons is op deze site vind ik het toch leuk om zelf weer terug te kunnen kijken op het verleden.

2013 is voor mij een bijzonder jaar geweest. Veel wedstrijden gelopen (waar ik de foto’s gewoon van heb geplaatst), schade, pech, nieuw materiaal, voeding, afvallen en ook wat mijlpalen gehaald. Blessures en daaropvolgend zooltjes zijn mijn deel maar het gaat eigenlijk supergoed!

Nu toekomstig vader van onze derde dochter en vanaf vandaag een nieuwe werkplek. Ik ga mij vooral richten op ontwikkeling op de lange termijn. Wil ik 1 uur hardlopen of een adventure van 78 uur of meer????

Sorry

Ben er mee gestopt….

Let’s go training!!!!

Met kleine stapjes kom je er ook wel ;-)

Vandaag gelopen met de coach van Audiofuel. Deze keer heb ik de tracks in de goede volgorde afgespeeld waarbij 160-165 bpm als tempo werd gedraaid. 10 km in 48m:25. Om maximaal te verbranden zonder in een te hoge hartslag te komen een donders kleine pas aangehouden en gelet op een soepele afwikkeling. Resultaat een fijne training zonder ademnood en verzuring.

via Endomondo Running Workout.

Licht variant Rood

Na een vrij heftig toiletbezoek de afgelopen dagen vanmorgen achter Tom aangelopen die voor zichzelf een training wilde afwerken. Hem gedurende de lichte variant van een rood schema wat tips en trucs meegegeven waarmee hij prima door de series heen kwam. Helemaal niet slecht! Zelf rustig mee gehobbeld en zo nu en dan wat bij gekletst met de rest.