Goldrush 2016

“Dit jaar meedoen om de traditie?”
Is goed, fit?
“Nee, jij?”
Nee man! Weetje, laten we er een leuke dag van maken!
“Ok!” 

Het was vooral zwaar door de kou en het ontbreken van conditie aan mijn kant. Een dikke trailrun was ook niet fijn…
Door een nieuwe opzet was zicht op de klassering uitgesloten. We hebben lol gehad, fijn geracet en niet veel fouten gemaakt! Hét recept voor Brons !!!

Winst AR Bronckhorst 2014!

Na vorig jaar waarbij we de tweede plaats wisten te behalen hadden we ons dit jaar weer ingeschreven voor de 24-uurs van Bronckhorst. Eentje waarbij weer een uurtje extra gerekend mocht worden vanwege de wintertijd.

De organisatie SSAB beloofde dit jaar weer een pittige race, al dan niet nog zwaarder dan editie 2013, dat zou wat zijn! Lees verder Winst AR Bronckhorst 2014!

Tri-Ambla 2014

Dit weekend met maar liefst 32 mannen, vrouwen en kinderen van Survivalteam.nl naar Ameland afgereisd om mee te doen aan de Tri-Ambla. Elk jaar weer de enige triathlon op mijn lijstje.

Een topevenement met een zwart randje dit jaar… Helaas is er een deelnemer overleden terwijl hij aan het strijden was op de middenafstand. Festiviteiten werden afgelast en de prijsuitreiking enkel op papier.

Lees verder Tri-Ambla 2014

Mijn eerste Ultra, 75km SallandTrail

Hoe vaak heb ik bij het bekijken van de ultra-trail-filmpjes op Youtube wel niet gedacht: “dat wil ik ook wel”. Lekker vrij lopen in de natuur waarbij niet het winnen belangrijk is maar de uitdaging op zichzelf…

(mede dankzij A,S,F en nr3)

Lees verder Mijn eerste Ultra, 75km SallandTrail